یکی از بهترین و جذاب‌ترین غذاهایی که با بادمجان می‌توان آماده کرد، قطعا ساندویچ بادمجان است. نسخه و دستورهای فراوانی از این ساندویچ خوشمزه وجود دارد که در بین همه آن‌ها نسخه گیاهی و البته دستور ایتالیایی آن از محبوبیت بیشتری برخوردار است. اگر چه دستورهای فراوانی با انواع گوشت، ژامبون و بیکن نیز از این غذای لذیذ وجود دارد، اما دستوری که بسیار مورد علاقه همگان، مخصوصا در آمریکا و اروپای غربی است، همان نسخه ایتالیایی آن می‌باشد. در این دستور بادمجان در سه مرحله طبخ و سرخ می‌شود تا لذت خوردن یک ساندویچ بادنجان فوق العاده را بچشید، علاوه بر آن به تمام رازهای خوشمزگی این ساندویچ جذاب با اضافه شدن سس مارینارا و پنیر پارمژان پی خواهید برد، و در نتیجه شما یک ساندویچ بسیار بسیار لذیذ خواهید داشت.‎

 

(Visited 678 times, 1 visits today)

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    دسته‌ها