باتر کریم آمریکایی (کرم کره‌ای)

بدون دیدگاه


 

 

باتر کریم یا کرم کره‌ای یکی از بهترین و متدوال‌ترین فیلینگ‌ها (تزئین) برای انواع کیک و شیرینی است. کرم کره‌ای انواع و اقسام مختلفی دارد که در بین آن‌ها باتر کریم سوئیسی، فرانسوی، ایتالیایی و آلمانی از همه معروف‌تر است. البته وقتی اسم باترکریم به تنهایی ذکر می‌شود منظور باتر کریم آمریکایی است که قدمت آن از تمام نسخه‌های دیگر جدیدتر می‌باشد. تفاوت این مدل از کرم کره‌ای با سایر آن‌ها در این است که مدل آمریکایی صرفا با مخلوط کردن پودر شکر و کره تهیه می‌شود، اما مدل‌های دیگر از ترکیب کره با پایه مرنگ بدست می‌آید. عموما رایج‌ترین نوع این کرم برای تزئین کیک‌ همان باتر کریم آمریکایی است؛ زیرا به راحتی و بدون دردسر تهیه می‌شود، دستور آن راز و رمز و نکات بسیاری ندارد و همچنین قابلیت فرم دهی خوبی دارد. البته باید به این نکته هم توجه کرد که مدل آمریکایی نسبت به سایر مدل‌ها لطافت کمتری دارد و کمی بیش از حد شیرین است. با یادگیری این کرم لذیذ و جذاب از این پس به راحتی می‌توانید انواع کیک، کاپ کیک و شیرینی را به زیبایی تزئین کنید. ضمنا کرم کره‌ای آمریکایی بسیار رنگ پذیر است و با وانیل، انواع اسانس یا پودر کاکائو هم طعم‌دار می‌شود.

 

(Visited 618 times, 1 visits today)

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    دسته‌ها